Aanbieding Eneco €175 cashback bij 1 jaar Stroom & Gas

Goedkope energie van Eneco? Bekijk dan de cashback actie van Eneco want u ontvangt €175 van deze energieleverancier. Hoe dan? Door te kiezen voor hun Ecostroom en gas contract van 1 jaar. Deze aanbieding van Eneco is tijdelijk geldig dus bekijk snel uw voordeel. 

Wat krijg ik bij Ecostroom van Eneco?

Wat is Ecostroom van Eneco? Het is combinatie van groene stroom dus vooral windstroom en ook een beetje zonnestroom. Het percentage aan windstroom bevat maar liefst 99,96% en aan zonnestroom 0.04%. Hierbij komt dus geen CO2 vrij en er worden geen vervuilende brandstoffen gebruikt. Bij Ecostroom is 19.96% van de windstroom afkomstig uit Nederland. Het overige percentage komt uit Europese windparken. De zonnestroom wordt ook opgewekt in Nederland.

Hoeveel ga ik betalen?

Uiteraard kunt u voor 100% Nederlandse windstroom kiezen. Dan kiest u voor Eneco HollandseWind. Toch graag die 175 euro cashback ontvangen? Dan kunt u klikken op de Eneco aanbieding Ecostroom. Met uw gegevens bij de hand berekent u in een handomdraai uw nieuwe voorschotbedrag. Het persoonlijke verbruik hangt af van het te betalen bedrag. Per kWh is de prijs €0,19812 dus start snel met energie vergelijken.

Snel energie vergelijken en bereken uw voordeel

De Aanbieding Eneco €175 cashback bij 1 jaar Stroom & Gas is niet voor eeuwig online. Dus bekijk snel hoeveel u gaat besparen ten opzichte van uw huidige voorschotbedrag. GoedkopeEnergie.nl houdt alle energie aanbiedingen in de gaten. Ons doel is goedkope energie en een lagere energierekening voor u.

Eneco zet zich de laatste jaren in voor een duurzame energie omgeving. Daarbij willen zij het milieu zoveel mogelijk ontzien. Door samen te investeren in een duurzame energie omgeving kan Eneco meer groene stroom leveren. U heeft altijd 14 dagen de tijd om zich te bedenken. Doe dit vanaf het moment dat u bent overgestapt. Bedenkt u zich niet? Gefeliciteerd dan ontvangt u binnenkort 100% groene stroom bij u thuis.

Plaats een reactie