Cashback Oxxio €190 bij 1 jaar vast

Oxxio biedt vlijmscherpe energietarieven waarbij u ook nog eens Europese windstroom geleverd krijgt. Op dit moment krijgt u eenmalig een cashback van €190 wanneer u een 1 jarig energiecontract afsluit. Deze cashback ontvangt u op uw eerste jaarafrekening. Dat wil zeggen dat deze cashback verrekend word en heeft u niet meer dan normaal verbruikt? Dan word het bedrag achteraf aan u uitbetaald. 

Hoeveel gaat u betalen aan Oxxio?

Op basis van een gemiddeld verbruik 3500 kWh en 1500 m3 zijn de jaarlijkse kosten aan Oxxio €1760 neerkomend op een voorschotbedrag van €146 per maand. Toch nog verder sneupen naar meerdere energie aanbiedingen kan natuurlijk ook want dat staat u vrij om te doen. Er zijn namelijk veel verschillen onderling in energieleveranciers. Elke energieleverancier hanteert natuurlijk een andere aanbieding. De kans is aanwezig dat u bij een andere energieleverancier een nog goedkopere energie aanbieding vindt.

Goedkope energie vergelijken gaat iedere dag door

GoedkopeEnergie.nl vergelijkt voor u de energieprijzen van verschillende aanbieders. Daardoor kunt u profiteren van goedkope energie aanbiedingen. Ga er maar voor zitten en neem uw energie en gasverbruik bij de hand en wie weet is Oxxio voor u de goedkoopste energieleverancier.

Plaats een reactie