€150 cashback van Engie

Engie wil graag dat het haar klanten voor de Wind gaat. Vandaar dat zij tijdens hun Voor de Wind Weken een cashback van €150 ontvangen. De cashback wordt aan u uitbetaald als u uw eerste eindafrekening ontvangt. Dat is in ieder geval leuk om naar uit te kijken of niet?

Op zoek naar de goedkoopste energieleverancier?

Is het tijdstip aangebroken om op zoek te gaan naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u de aanbieding van Engie Energie bekijken. Kiest u voor een 1 jaar Engie contract? Dan bent u verzekerd van 100% duurzame energie. De energie die bij u thuis geleverd wordt is afkomstig van het windpark van Engie Energie. Een hele goede groene keuze dus.

Met Engie besparen op energie en gas

Bij Engie Energie profiteert u van de goedkope en altijd lage tarieven. Dankzij de gratis Engie App kunt u ook nog eens uw werkelijke verbruik in de gaten houden. Verbruikt u de ene maand iets teveel? Dan kunt u meteen starten met energie besparen. Op die wijze kunt u zelf de energiekosten zoveel mogelijk terugdringen. En aan het einde van het jaar ontvangt u ook nog eens €150 korting.

Start snel een energievergelijking en bereken of Engie Energie uw nieuwe energieleverancier wordt. Overstappen daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Engie brengt u oude energieleverancier op de hoogte. Annuleren kan altijd tot 14 dagen na overstap.

Plaats een reactie