€225 korting op een 1 jarig contract van Pure Energie

Zo! dat is nog eens een bedrag dat u aan korting kunt ontvangen bij een energiecontract van slechts 1 jaar. Pure Energie biedt u nu tijdelijk een korting van €225 wanneer u kiest voor hun energiecontract met de looptijd van 1 jaar. Pure Energie biedt u dan ook de allergroenste energie dus waarom niet kiezen voor deze duurzame energieleverancier?

Groen wordt nog groener met Pure Energie

Pure Energie participeert in verschillende duurzame energieprojecten en zij wekken hun eigen windenergie en zonne-energie op. Deze duurzame energie wordt vervolgens weer aan hun klanten geleverd. Zo bespaarde Pure Energie dit jaar alleen al 126.386.926 KG aan CO2. Dit komt dus alleen maar ten goede aan ons leefklimaat. De totale capaciteit die deze energieleverancier aan stroom heeft opgewekt dit jaar ligt op 227.314.616 kWh. En dat is enorm veel groene stroom dat weer terecht komt bij de Nederlandse huishoudens die hebben gekozen voor Pure Energie.

Goedkope groene energie? Dat kan

Duurzame energie kan dus goedkope energie zijn en u draagt daarbij uw eigen steentje bij aan een schoner milieu. Vergelijk Pure Energie eens met de rest en bekijk of deze groene energieleverancier uw nieuwe energieleverancier word. Besparen op de energiekosten 2017 kan groen en goedkoper op GoedkopeEnergie.nl.

10/10 - (4 stemmen)

Plaats een reactie