Cashback Oxxio €190 bij 1 jaar vast

Oxxio biedt vlijmscherpe energietarieven waarbij u ook nog eens Europese windstroom geleverd krijgt. Op dit moment krijgt u eenmalig een cashback van €190 wanneer u een 1 jarig energiecontract afsluit. Deze cashback ontvangt u op uw eerste jaarafrekening. Dat wil zeggen dat deze cashback verrekend word en heeft u niet meer dan normaal verbruikt? Dan word het bedrag achteraf aan u uitbetaald. 

Hoeveel gaat u betalen aan Oxxio?

Op basis van een gemiddeld verbruik 3500 kWh en 1500 m3 zijn de jaarlijkse kosten aan Oxxio €1760 neerkomend op een voorschotbedrag van €146 per maand. Toch nog verder sneupen naar meerdere energie aanbiedingen kan natuurlijk ook want dat staat u vrij om te doen. Er zijn namelijk veel verschillen onderling in energieleveranciers. Elke energieleverancier hanteert natuurlijk een andere aanbieding. De kans is aanwezig dat u bij een andere energieleverancier een nog goedkopere energie aanbieding vindt.

Goedkope energie vergelijken gaat iedere dag door

GoedkopeEnergie.nl vergelijkt voor u de energieprijzen van verschillende aanbieders. Daardoor kunt u profiteren van goedkope energie aanbiedingen. Ga er maar voor zitten en neem uw energie en gasverbruik bij de hand en wie weet is Oxxio voor u de goedkoopste energieleverancier.

Hoe nuttig was dit?

Reviews!

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen

Het spijt ons dat dit artikel niet nuttig is gebleken!

Geef uw feedback over dit bericht!

Plaats een reactie