Aansluitadressen

Ansluitadressen komen voor wanneer u te maken heeft met meer dan één adres waarvoor energie en gas nodig is. Een ondernemer kan meerdere filialen hebben waar energie en gas geleverd moeten worden. Dat betekent dat u voor elk filiaal een uniek energiecontract moet afsluiten. De grootte van de filialen zal verschillen dus is het energieverbruik ook weer anders.

Hoeveel aansluitadressen heeft u?

U geeft dan per filiaal het verbruik door in onze energievergelijker. Wij berekenen dan per adres wat uw nieuwe energiekosten zijn. Aan de hand van uw aansluiting moet bepaald worden of u een kleinverbruiker of grootverbruiker bent. Heeft u een aansluiting van 3* 80 Ampère dan bent u een kleinverbruiker energie met zakelijke tarieven.

Is de aansluiting groter dan de genoemde 3 * 80 Ampère? Dan zien we u als grootverbruiker energie. Voor de gasaansluiting geldt een doorlaatwaarde die kleiner is dan 40 kubieke meter dat u een kleinverbruiker bent. Is de doorlaatwaarde in geval van gas groter dan 40 kuub gas? Dan bent u ook een grootverbruiker gas.

Zakelijke goedkope energie vergelijken

U kunt als ondernemer dus prima zakelijke goedkope energie vergelijken. U kunt zodoende besparen op uw zakelijke onkosten. Want de energierekeningen van uw filialen of filiaal behoren daar toe. Besparen op het verbruik in uw pand is ook verstandig. Sluit de deuren achter u en zet de thermostaat op een standaard warmte. De standaard is 20 graden waardoor het behaaglijk blijft en niet te warm. Bekijk de verlichting op uw kantoor is deze al vervangen voor Led verlichting? Een paar simpele toepassingen zorgen er al voor dat u minder voor energie en gas hoeft te betalen.

Besparen op zakelijke tarieven

Zakelijke klanten betalen vaak veel te veel voor hun energiekosten. Een bedrijf runnen kost tijd en vaak schiet het energie vergelijken erbij in. Toch is het verstandig daar even de tijd voor te nemen. Want een zakelijke klant kan veel meer besparen dan een particuliere klant. De kosten voor een ondernemer zijn immers ook veel hoger. Aan te raden is om alle zakelijke energiecontracten te vergelijken. Dan zult u snel de goedkoopste zakelijke energieleverancier vinden.