Elektriciteitsbedrijf

Een elektriciteitsbedrijf levert elektriciteit maar ook gas in uw woning. Vroeger werd er per provincie een elektriciteitsbedrijf aangewezen. Dat is sinds 2004 na de liberalisering niet meer zo. Vanaf 2004 mag u zelf uw elektriciteitsbedrijf kiezen. 

Meer dan genoeg aanbod in energiepakketten

En de keuze kan gemaakt worden uit heel veel elektriciteitsbedrijven. Degene die het meest aansluit bij uw wensen kan gekozen worden door u. Consumenten blijven veelal zoeken naar degene waarbij ze het minste hoeven te betalen voor hun elektriciteitskosten. Besparen is in dat geval het belangrijkste. Maar er zijn ook consumenten die puur gaan voor een duurzaam elektriciteitsbedrijf. En welke voorkeuren u ook heeft voor elke situatie is een energie en gasproduct te vinden.

Welke welkomstkorting kunt u ontvangen?

Er zijn voldoende scherpe aanbiedingen in energie en gas te vinden. Kortingen kunnen daarbij oplopen tot €700. Dat is in het geval als u nog niet eerder bent gewisseld. Bent u de afgelopen jaren wel vaker gewisseld van elektriciteitsbedrijf? Dan pakt u nog altijd een besparing van gemiddeld €250. Dit heeft te maken met het verschil in onderlinge prijzen die er zijn.

Goedkoopste elektriciteitsbedrijf vinden?

Op een concurrerende energiemarkt is dat eerder een regel dan uitzondering. Profiteer daar dan ook van en laat geen extra geld liggen. Ieder jaar vinden er weer prijsveranderingen onder de energie producten plaats. Blijft u zitten waar u zit? Dan loopt u deze scherpe aanbiedingen dus mis.  Het goedkoopste elektriciteitsbedrijf komt niet naar u toe. U zult deze vinden met het maken van een energievergelijking. Met de juiste gegevens vindt u deze al binnen een minuut. Overstappen hoeft dus niet lang te duren. En het voordeel is ook nog dat het overstappen gratis is.