Elektriciteitsrekening

Elektriciteitsrekening opnieuw berekenen? Met GoedkopeEnergie.nl doet u dat binnen een minuutje. Het is heel vervelend als u geld bijbetalen moet. We willen liever minder betalen voor elektriciteit en gas. Valt de elektriciteitsrekening hoger uit dan normaal? Bekijk dan eerst even de oorzaken. Een oorzaak kan bij u zelf liggen namelijk. Want als u teveel heeft verbruikt dan betaalt u daar extra kosten voor.

Hogere elektriciteitsrekening? Waar ligt dat aan?

Is uw elektriciteitsverbruik toegenomen? Waar ligt dit voornamelijk aan? Bent u te makkelijk geweest met de was? Dus heeft u korte wasjes gedraaid of is de wasdroger na elke wasbeurt gebruikt? De wasmachine en droger verbruiken namelijk erg veel elektriciteit. Natuurlijk is het handig dat u snel tussendoor even een wasje kunt draaien. Maar frequente korte wasjes kosten stroom. Wacht liever totdat iedereen zijn was in de wasmand heeft gelegd, en zorg dat de wasmachine compleet gevuld is.

Niet meteen wassen maar eerst uithangen

En u hoeft niet een trui of een broek meteen na gebruik te wassen. U kunt deze ook prima ophangen en even luchten buiten. Zitten er vlekken in? Ok dan kunt u dit kledingstuk wassen. Luchten en ophangen van gebruikte kleding kan veel elektriciteit schelen. En heeft u wel een was gedraaid? Dan kan de kleding toch prima opgehangen worden?

Verlaag uw elektriciteitskosten eerst

Met een aantal simpele voorschriften kunt u uw elektriciteitsrekening verlagen. En we kunnen uitzoeken waar u de goedkoopste elektriciteit en gas kunt vinden. Met het maken van een energievergelijking vindt u snel de goedkoopste energieleverancier. Bespaar net als duizenden andere huishoudens op uw elektriciteitsrekening. De besparing loopt op tot in de honderden euro’s.

Met een exact opgegeven verbruik weet u uw nieuwe voorschotbedrag binnen een mum van tijd. Zonder dit exacte verbruik krijgt u te maken met een schatting. En dat kan resulteren in een bijbetaling op de jaarafrekening.