Energie actie

Een Energie actie is bedoeld om u over te halen om voor een bepaalde energieleverancier te kiezen. De actie kan ervoor zorgen dat u uw energielasten kunt verlagen. Heeft u er één ontvangen of zelf één gevonden? Leg deze energie actie dan naast de rest van de actie’s. Zo kunt u in een overzicht beter bekijken wie echt de goedkoopste is. Met het maken van een energievergelijking worden alle energie actie’s op een rijtje gezet. Met de goedkoopste altijd bovenaan.

Snel de goedkoopste energie actie vinden

Vul alle gegevens in waar de energievergelijker om vraagt. Dus uw persoonlijke verbruik en het adres. De bedoeling van een energievergelijking is dat u alle energie actie’s kunt vergelijken. Ook in 2018 gaan deze actie’s door. U zult binnen een paar minuten de goedkoopste energie actie voor uw adres zien. Kiest u voor een cash back of een cadeau? Er is namelijk veel mogelijk.

Cadeau of geld terugkrijgen?

Een cadeau bij een energiecontract is leuk, dan krijgt u bijvoorbeeld een tablet. Maar besef dan wel dat deze tablet of ander cadeau afbetaalt wordt via uw voorschotnota. Daarom kiezen de meeste consumenten voor een cashback. Want dit betreft een bedrag dat u retour krijgt. Lees goed de voorwaarden. De cashback kan aan het einde van het jaar worden verrekend of u krijgt het daadwerkelijk teruggestort.

Leg uw eigen energie uitgaven naast de energie actie’s

Maar hoe weet u nu precies of deze energie actie ook echt de voordeligste is? Bekijk eerst hoeveel u elk jaar kwijt bent aan energiekosten. Neem dit bedrag bij de hand en vergelijk dit met de jaarbedragen die de energievergelijker vermeldt. Zo kunt u berekenen of deze aanbieding voor u de voordeligste is. Vaak denken we dat kiezen voor een langere overeenkomst beter is. Maar niets is minder waar. De energieleveranciers blijven altijd stunten met hun prijzen. Dus u hoeft niet te kiezen voor een vast contract van bijvoorbeeld drie jaar.

Het mag wel uiteraard, daar bent u vrij in. Maar het grootste voordeel behaalt u door elk jaar energie te vergelijken. Elk jaar kiezen voor een nieuwe cashback korting. Dus bent u zoek naar de ideale energie actie? Start dan gratis met energie vergelijken. Overstappen is gratis en heel gemakkelijk op GoedkopeEnergie.nl.