Energiebespaarlening

Wilt u graag uw woning verduurzamen maar heeft u daar het geld niet voor? Dan kan de energiebespaarlening iets voor u zijn. Het Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt leningen aan particuliere woningeigenaren. De overheid legt €75 miljoen in en de rest wordt aangevuld door de Rabobank en de ASN Bank. 

Energiebespaarlening voor duurzame verbouwingen

De lening is dus een stimulans om uw woning te kunnen verbouwen. Met als uitgangspunt dat u kunt besparen op uw maandelijkse lasten. Met een energiebespaarlening kunt u bijvoorbeeld uw dak isoleren of zonnepanelen aanschaffen. Deze maatregelen zorgen uiteindelijk voor een lagere energierekening. Andere verbouwingen kunt u ook uitvoeren met deze lening. Gevelverbetering behoort daar ook toe.

SVn biedt gunstige voorwaarden bij lening

Stichting Nationaal Energiebespaarfonds zal samen met u bekijken welke maatregelen genomen kunnen worden. Heeft u een overzicht gemaakt van de uit te voeren verbouwingen? Dan kijken zij samen met u of u in aanmerking komt voor de lening. Er zijn verschillende leningen mogelijk. Er wordt ook gekeken naar financiële draagkracht. Mocht het zo zijn dat u niet in aanmerking komt dan brengt de SVn u daarvan op de hoogte. SVn hanteert gunstige voorwaarden bij de verstrekte leningen.

Meer over energie besparen op andere websites

Aan de hand van uw postcode kunt u bekijken wat er mogelijk is in uw gemeente. Meer informatie leest u op de website energiebespaarlening.nl. De rentes voor particuliere woningeigenaren liggen op 2.3% voor tien jaar. Op energiebesparendoejenu.nl kunt u ook een kijkje nemen. Bekijk eens welke woningverbeteringen er bij uw woning passen.