Gas en Elektra

Gas en Elektra worden door ons elke dag gebruikt. Het eerste gasverbruik op de dag begint bij onze douchebeurt en we gebruiken het verder voor de verwarming en het koken. Elektra wordt vaker gebruikt omdat we dit nodig hebben om tv te kunnen kijken. De wasmachine en alle andere apparaten hebben elektra nodig. Uw verlichting heeft ook elektra nodig. Zoals u ziet kunnen we er niet eens zonder. 

Veel apparaten verbruiken elektra

Hoe meer apparaten u in huis heeft staan hoe meer elektra wordt verbruikt. Veel huishoudens staan er niet eens bij stil. Denk maar aan het broodrooster, de waterkoker, uw koffiezet apparaat. Ook deze werken op elektra. Er zijn apparaten die niet continue aan de stroom hoeven. Maar de koelkast en vriezer moeten 24 uur per dag worden gekoeld. En daar is uw stroomvoorziening voor nodig.  Er valt prima te besparen op het verbruik.

Besparen is het eerste wat u kunt doen

Ten eerste kunt u een aantal regels in acht houden. Alle stekkers die niet 24 uur verbonden hoeven te zijn kunt u ontkoppelen. Dus de laders, het broodrooster, de waterkoker, wasmachine enzovoort. Gebruik de stekkers alleen wanneer u ze nodig heeft. Hiermee wordt extra sluipverbruik voorkomen. Want wist u dat elke stekker die in het stopcontact blijft zitten gewoon elektra verbruikt? Het kan een verlaging betekenen van zo’n €80 per jaar.

Gas en elektra vergelijken op GoedkopeEnergie.nl?

Bij stroomverbruik werkt het bijvoorbeeld ook zo dat hoe groter het apparaat is des te meer het verbruikt. Dus alle grote apparaten kunnen bijdragen aan een hoger stroomverbruik. Bent u geïnteresseerd in de gas en elektra tarieven van een andere aanbieder? Leg uw huidige er dan eens naast. U wilt namelijk niet teveel betalen daarvoor toch?

Alle energie aanbiedingen gesorteerd

Een energievergelijker toont u gegarandeerd de laagste tarieven. Wij bieden u een overzicht van alle Nederlandse aanbieders. Meer dan de helft van de overstappers is op die manier aan een goedkoper energiecontract gekomen. Stel uw ideale contract samen en kies bijvoorbeeld echte groene elektra en gas. Houdt tot €450 per jaar in uw eigen zak.