Gas vergelijken

Gas vergelijken kan ook op GoedkopeEnergie.nl. De meeste huishoudens vergelijken namelijk beide producten. Alhoewel er ook huishoudens zijn die voor beide producten een aparte leverancier zoeken. En dat mag ook in onze energiemarkt. Voor sommigen levert het nu eenmaal extra voordeel op. En vooral omdat de prijzen voor gas flink duurder zijn geworden. Niet zozeer de gasprijs op zich maar de belasting erop maakt het duurder. 

Belasting drijft gasprijzen op

Wij kunnen namelijk geen invloed uitoefenen op de belastingen. Het kan wel op een andere manier, want de belasting wordt geheven over het verbruik. Dus als u uw verbruik in gas verlaagt dan bespaart u ook op de belasting. Maar feit blijft wel dat aardgas verbruiken meer belast wordt. Gelukkig kunnen we uit verschrikkelijk veel gas aanbiedingen kiezen. En van de onderlinge verschillen kunnen we profiteren.

Uw gasverbruik al eens bekeken?

Pak uw gasverbruik er maar eens bij. Hoeveel heeft u over het vorige jaar verbruikt? Ziet u mogelijkheden om daarop te besparen? We geven u een aantal tips: Draai uw thermostaat gewoon een beetje lager. Dat scheelt al tachtig euro op jaarbasis. En hoe meer radiatoren verwarmd worden met gas hoe hoger uw verbruik. Dus loop ook uw radiatoren na. Zet radiatoren in het toilet of de gang maar uit. Dit zijn vertrekken waar u niet de hele dag vertoeft.

Waar verwarmt u in huis?

Ook de slaapkamers hoeven niet te verwarmd te worden. Onderzoek leert ons dat een verwarmde slaapkamer niet zo goed voor onze gezondheid is. Luchten en verse aanvoer van buitenlucht is veel beter. Uw dekbed houdt u immers voldoende warm tijdens het slapen. Als u enkel de radiatoren in de woonkamer gebruikt scheelt het u nog eens €150 per jaar.

En denk eens na over het douchen, hoe vaak en hoelang doucht u? Hoe langer de douchebeurt in beslag neemt des te meer gas wordt er verbruikt. Kort deze maar eens in tot 10 minuten maximaal en u bespaart weer minimaal €100 per jaar.

Bespaar met gas vergelijken

Met dergelijke besparingstips op gas bespaart u al gemiddeld €250 per jaar. En met gas vergelijken kunt u nog meer besparen. Stapt u elk jaar over naar een andere energieleverancier? Dan pakt u elk jaar weer een welkomstkorting van €250. Het belang van vergelijken leert ons dat we geld kunnen besparen. Hoeveel wilt u samen met GoedkopeEnergie.nl aan korting pakken?