Gasbedrijf

Op GoedkopeEnergie.nl het goedkoopste gasbedrijf vinden? Dat kan, en wel binnen één minuut. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is uw gasverbruik in te voeren. Daarop tonen wij u de allergoedkoopste gasbedrijven. U kunt namelijk per gasbedrijf de goedkoopste aanbiedingen zoeken. Het handigste is om gas en energie samen te vergelijken. Maar dit mag u zelf uitmaken.

Uw gasbedrijf versus de rest

Wij willen alleen van u weten welk gasbedrijf u nu gas levert, op die manier kunt u vergelijken welke overige gasbedrijven u een goedkopere aanbieding kunnen doen. Natuurlijk is uw gasverbruik ook van belang want een schatting kan in uw nadeel zijn. Want als blijkt dat u meer heeft verbruikt achteraf dan moet u een x bedrag bijleggen.

Wat betaalt u nu voor gas in 2018?

We hebben de keuze uit enorm veel gasbedrijven er zijn er meer dan 40. Dus voor u enorm veel keuzes om over te stappen. Welk bedrag betaalt u nu aan het gasbedrijf? Ga eens na welke gasbedrijven goedkoper zijn. Overstappen is natuurlijk niet verplicht. Maar als u daadwerkelijk goedkoper uit blijkt te zijn. Blijft u dan bij uw huidige gasbedrijf?

Overstappen of niet?

Veel consumenten vinden het wel best een vast gasbedrijf. Elke maand de voorschotnota betalen en gas geleverd krijgen. Maar als we u nu eens vertellen dat u per jaar een paar honderd euro uit kunt sparen? Check het zelf maar eens en vergelijk het verschil. Als u het de moeite waard vindt kunt u overstappen. En vindt u dat niet dan laat u de situatie zoals het is.

Is het al tijd om flink te besparen?

Heeft u besloten wel over te stappen? Gefeliciteerd want dan gaat u flink besparen. Overstappen kost u niets alleen een paar minuutjes. Maar zorg wel dat u overstappen kunt. Dat wil zeggen: Is uw energiecontract al afgelopen of is de einddatum al bijna in zicht? Want het zou jammer zijn als u een opstap boete moet betalen. Een looptijd die in de toekomst langer dan een jaar? Dan kan het zo €100 kosten. Dus wees hier op voorbereid. Wacht in dat geval dan even met overstappen. En in het vervolg kiest u gewoon voor een één jarig contract. Dan hoeft u geen boete te verwachten.