Gasleverancier

Welk bedrag betaalt u aan de gasleverancier elke maand? Is dit bedrag in uw ogen redelijk of vindt u deze te duur? Met een enorm scala aan gasleveranciers zult u verschillende kosten tegenkomen. Dit heeft te maken met het feit dat elke gasleverancier zijn eigen prijzen mag bepalen. Op dit moment is gas best wel kostbaar. Want de prijzen voor gas zijn verhoogd. Dit komt omdat de belastingdienst haar heffingen heeft verhoogd op gas.

Gas is duurder heeft vergelijken dan zin?

Reden genoeg om op zoek te gaan naar de goedkoopste gasleverancier. We betalen een aantal dubbeltjes per kubieke meter gas. De prijs ligt ongeveer op 63 cent per kubieke meter. En wat ook een grote rol speelt is de gaswinning. De gaskraan wordt elk jaar iets meer dichtgedraaid. Dat zorgt ook weer voor verhoogde prijzen. Uw gasleverancier handelt op de energiemarkt en probeert gas zo goedkoop mogelijk in te kopen.

Voor elke situatie de goedkoopste gasleverancier

Welke gasleverancier de goedkoopste is zal duidelijk worden na een energievergelijking. In die vergelijking worden de goedkoopste gasleveranciers bovenaan gezet. U kunt kiezen om alleen gas te vergelijken, maar u kunt ook beide vergelijken. Leg uw huidige voorschotbedrag naast de toekomstige voorschotbedragen. En u zult snel zien wie de goedkoopste gasleverancier op uw adres blijkt te zijn.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige voorschotnota? Start eens een vergelijking. Het antwoord daarop volgt binnen één minuut. U kunt alleen de beste keuze voor u zelf maken. Wij helpen u een handje door alle gas aanbiedingen te laten zien.

Groen vergelijken en besparen

Het voornaamste bij energie vergelijken is de hoogte van de besparing. En wat ook niet onbelangrijk is: kiest voor groene energie en gas? Een duurzame en verantwoorde keuze en het levert geld op. Geef in de energievergelijker aan dat u wilt vergelijken op groene energie. Op die manier krijgt u alleen de goedkoopste groene aanbiedingen te zien.