Kosten Elektriciteit

Heeft u een overzicht van de kosten elektriciteit? Als dat zo is dan kunt u in een energievergelijking berekenen of u teveel betaalt. Heeft u dit inzicht niet? Dan doet u er goed aan hier eens mee te beginnen. Grote kans dat u bij een andere leverancier een stuk goedkoper uit bent. Het gemiddelde wat wij betalen aan elektriciteit is ongeveer 20 cent per kilowattuur. Daar komen natuurlijk andere kosten overheen. Denk aan netbeheer en vastrecht en de btw. Soms kan het verwarrend zijn al die kosten op uw energierekening. Maar wij tonen de jaarlijkse kosten in de vergelijker.

Kosten Elektriciteit per kilowattuur

U hoeft dan niet specifiek te berekenen wat een kilowattuur elektriciteit kost. Velen willen het wel weten dus kijken ze wat zij nu per kWh betalen en wat het bij een ander kost. Niks mis mee want we willen allemaal graag budgetteren. Want de voorschotnota moet elke maand betaalt worden. En als daar op bespaart kan worden waarom niet? U kunt een aantal punten in uw hoofd houden voordat u besluit te vergelijken. Zoals welke soort elektriciteit heeft u het liefst? En wilt u elektriciteit en gas vergelijken of beiden apart? Door op groene energie te vergelijken heeft u een streepje voor. Want uw bijdrage brengt ons allemaal een stap dichter bij een energiezuinig klimaat.

Alleen groene elektriciteit?

We bieden u de mogelijkheid om met één vinkje in de vergelijker alleen groene leveranciers te zoeken. U mag ook de looptijd zelf bepalen. Dit kan 1 jaar zijn of 3 jaar, en als u nergens aan vast wilt zitten zelfs variabel. Ook kunt u alleen op elektriciteit vergelijken, want misschien heeft u wel blokverwarming. Dan is gas vergelijken dus overbodig. Alleen gas vergelijken kan ook, dan krijgt u alleen de gas aanbiedingen te zien. Er zijn genoeg huishoudens die aparte leveranciers voor elektriciteit en gas hebben. Het is maar net wat u het handigste vindt.

Vergelijk alle goedkope aanbiedingen op GoedkopeEnergie.nl

Het meest belangrijke is uw voordeel. Dus kosten elektriciteit vergelijken op GoedkopeEnergie.nl? Ga er dan voor zitten en na het invullen van de gegevens ontvangt u uw energievergelijking. Pluis alles maar goed door en maak als u er klaar voor bent uw keuze. Overstappen is gratis en wordt voor u gedaan. Annuleren mag altijd mits het wel binnen de 14 dagen na overstap valt.