Nul op de Meter

Uw energieverbruik terugbrengen naar 0 met een Nul op de Meter woning. Nul op de meter woningen zijn zo energiebesparend dat er nagenoeg geen energiekosten meer zijn. Koopwoningen maar ook huurwoningen kunnen worden gerenoveerd worden tot een energiezuinige woning. De woning is voorzien van zeer goede isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp en andere energie besparende middelen.

Steeds meer Nul op de Meter woningen gebouwd

Bouwbedrijven hebben zelfs conceptwoningen ontwikkeld waar alles bij het pakket in zit. De woningen worden efficiënter gebouwd waarbij de energieprestatie centraal staat. Tegenwoordig is bij dergelijke energiezuinige woningen bijvoorbeeld triple glas de standaard. Dit voorkomt onnodig en teveel gasverbruik. En een warmtepomp en zonneboiler vervangen de traditionele gasaansluiting al. Zo worden er veel woningen gebouwd zonder gasaansluiting.

Wilt u een lagere energierekening?

Een Nul op de Meter woning biedt veel wooncomfort. Dankzij de uitmuntende isolatie voelt de woning aangenaam aan. En het belangrijkste uitgangspunt is de lage energierekening. De investeringskosten zijn nog wel redelijk hoog. De overheid verstrekt wel subsidie’s mocht u andere duurzame veranderingen willen aanbrengen.

Een set zonnepanelen, een warmtepomp en een zonneboiler zijn producten die de weg naar duurzame energie mogelijk maken. Met zonnepanelen voorziet u in uw stroombehoefte en de warmtepomp of zonneboiler voorzien in uw warmtevraag.

Stap over naar de allergoedkoopste energieleverancier

Een lagere energierekening kan op verschillende manieren bereikt worden. En dat kan ook door zelf zuiniger met stroom en gas om te springen. Zonnepanelen helpen al uw energierekening te verlagen. Maar uw verbruik verlagen helpt ook. Vergelijk daarnaast alle energieleveranciers zodat u kunt kiezen voor goedkope energie. Bespaar tot €450 per jaar en kies de goedkoopste.