Overstappen Elektriciteit

Overstappen Elektriciteit aan het overwegen? Dat is een verstandige keuze! Want dat is dé manier om geld te besparen. Het voordeel van overstappen merkt u binnen 8 weken na overstap al. U heeft immers uw energiekosten kunnen verlagen. En dat scheelt u op jaarbasis al snel €450. Moeilijk is overstappen niet integendeel, u hoeft alleen maar enkele gegevens in te vullen.

Overstappen Elektriciteit in een paar stappen

En dat zijn uw verbruiksgegevens en adresgegevens. Daarmee vindt u al snel de goedkoopste elektriciteit voor uw adres. Het kan soms verwarrend zijn wanneer u voor het eerst begint met een energie vergelijk. Daarom kunt u het beste van tevoren uw voorkeuren al aangeven. Op die wijze wordt uw vergelijking al gepersonaliseerd. Vink bijvoorbeeld de looptijd aan, want er zijn looptijden van 1 jaar, 3 jaar, en 5 jaar.

Welke looptijd is het voordeligst?

Het is maar net wat u graag wilt. De energiecontracten van 3 jaar en 5 jaar kunt u vergelijken, maar het voordeel is lager. Waarom? Omdat de welkomstkortingen ietsje hoger zijn maar de looptijd des te langer. En in drie of vijf jaar kan er zoveel veranderen qua tarieven. En het zou zonde zijn als de tarieven verlaagd worden terwijl u nog vastzit aan een lang energiecontract.

Welkomstkorting is hoger bij korte looptijd

Met een veranderende energiemarkt is kiezen voor een 1 jarig energiecontract de beste keuze. En de welkomstkorting die zij bieden is meestal net zo hoog als bij driejarige energiecontracten. Het fijne van het kiezen van een korte looptijd is dat deze sneller verstrijkt. Elk jaar kunt u dan opnieuw de energiekosten vergelijken.

GoedkopeEnergie.nl voor goedkope elektriciteit

Bekijk op GoedkopeEnergie.nl alle elektriciteit prijzen per leverancier. Binnen een paar minuten kan uw overstap geregeld zijn. Na de bevestigingsmail heeft u de mogelijkheid om de overstap te annuleren. Dit kan voorkomen omdat u bijvoorbeeld een nog goedkopere aanbieding heeft gevonden.