Overstappen Gas en Licht

Overstappen Gas en Licht op GoedkopeEnergie.nl? Dit karweitje is zo geklaard. Pak uw persoonlijke gegevens er maar eens bij. En dan spreken we over uw verbruik en adres. Als u deze invult gevolgd door de huidige energieleverancier vindt u snel alle gas en licht aanbiedingen. Onze energievergelijker heeft al menig aanbieding opgenomen. Maar met het juiste verbruik weet u direct hoeveel u zou gaan betalen bij een nieuwe energieleverancier.

Waarvoor gebruiken wij het?

Gas en Licht daar kunnen we niet meer zonder. We gebruiken het elke dag, bij het koken het douchen en bij het verlichten van onze woning. Vooral gas is van belang want een warme douche is te danken aan aardgas. En het ontsteken van ons gasfornuis zorgt ervoor dat wij eten kunnen opwarmen en koken. Gas is ook essentieel voor het verwarmen van ons huis. Onze cv-installatie zorgt ervoor dat de radiatoren warm worden. En daar is dus gas voor nodig. Maar gas gebruiken kan prijzig zijn. Vooral als we achteloos de verwarming erg hoog zetten. Elke kubieke meter gas kost geld.

Hoe kunt u het beste besparen?

Houdt een standaard warmte aan, en zet uw thermostaat op 20 graden. Het is behaaglijk en we hoeven niet in de kou te zitten. Draait u de thermostaat hoger? Dan kost het u al gauw €80 per jaar per graad extra. Elke radiator die verwarmt draagt bij aan het gasverbruik. Denk eens na, heeft u echt verwarming nodig in uw slaapkamer? Of in de douche? Hoelang verblijft u in de douche of in de slaapkamer? Uw dekbed kan u prima warm houden, het lichaam is intelligent genoeg. Dus besluit om de radiator in uw slaapkamers uit te draaien. Dat maakt enorm verschil op uw gasrekening. Als u alleen de hoognodige radiatoren aanzet kunt u elk jaar €200 besparen.

Overstappen Gas en Licht levert geld op

De meeste tijd wordt doorgebracht in de woonkamer. Dus beperk de verwarming tot de ruimten waar u meer dan 3 uren doorbrengt. Toegegeven: we slapen gemiddeld 8 uur per nacht, maar met een warme deken heeft u geen radiator nodig. En bijna niemand houdt zijn verwarming s’nachts aan. Overstappen Gas en Licht is ook een manier om te besparen. U zoekt dan simpelweg naar de goedkoopste energieleverancier. Profiteer van de prijsverschillen en verlaag daarmee uw gas en licht kosten.