Prepaid energie

Prepaid energie is energie waar vooraf al voor betaald is. U kunt dan via iDEAL een geldbedrag betalen waarvoor u weer energie terug krijgt. Is het tegoed al bijna op? Dan wordt u op de hoogte gebracht via sms en email. Dan kunt u uw tegoed weer opwaarderen met een nieuw bedrag. EnergieFlex is een energieleverancier die prepaid energie aanbiedt. De gedachte erachter is dat men zo geen achterstanden kan opbouwen.

Prepaid energie projecten

Ook Nuon en Greenchoice zijn met dergelijke projecten gestart. Hier wordt een groep consumenten gevolgd om te bekijken wat de uitkomst van het project is. Het gaat hier om klanten die al met een betalingsachterstand te maken hebben. Het uitgangspunt moet een controleerbare energierekening zijn. Zo kunnen klanten beter grip houden op rijzende energiekosten. Ook wordt er meer bewustzijn rondom het verbruik gecreƫerd.

Besparen met vooraf betaalde energiekosten

Prepaid energie kan dus handig zijn voor consumenten met een kleine portemonnee. Wel is het zo dat wanneer het tegoed op is en niet aangevuld kan worden dat ze afgesloten worden. Maar het energietegoed zorgt er wel weer voor dat men spaarzaam met energie en gas omgaan zal. Of we nu kiezen voor prepaid energie of niet aandachtiger op het verbruik letten kan nooit kwaad. Want u zult hier altijd mee besparen als u het doet. Voor elk wissewasje gebruiken we energie en het verbruik verlagen brengt geld op. Het geldt net zo goed voor iedere douchebeurt die we nemen. Verkort de tijd dat u doucht en u zult zien dat uw gaskosten dalen.

Alle tarieven vergelijken op GoedkopeEnergie.nl

Benieuwd naar de prepaid energietarieven? Start dan gelijk met vergelijken en vindt de goedkoopste deal. En kiezen voor een vast energiecontract kan natuurlijk ook. Leg de prijzen voor uw energie en gas niet te lang vast. Dan kunt u volgend jaar net zo hard weer genieten van de vele kortingen. Elk jaar worden de prijzen aangepast en de kortingen dus ook. Dankzij een goede prijsvergelijking weet u altijd waar u aan toe bent met een energieleverancier.