Kosten energierekening gaan omhoog in 2017

goedkope-energie-vergelijkenDe kosten voor de energierekening zullen in 2017 omhoog gaan omdat de gasprijzen duurder zijn geworden. De verhoging zal miniem zijn want de voorspelling is dat huishoudens hun energierekening zullen zien stijgen met €20 op jaarbasis. Elk jaar wijzigen de energiebedrijven hun prijzen per 1 januari en 1 juli.

Variabele energiecontracten iets duurder

In het bezit van een variabel energiecontract? Dan krijgt u te maken met de verhoging van de variabele tarieven. Opmerkelijk is wel dat de laatste jaren de kosten voor de energierekening juist steeds omlaag gingen. Maar nu de gasprijzen duurder zijn geworden in combinatie met een verhoogde energiebelasting op aardgas zullen de meeste huishoudens dit gaan merken in de portemonnee.

Stap over naar een goedkoper energiebedrijf en bespaar

Veel consumenten zullen daardoor sneller op zoek gaan naar een energiecontract met een vaste looptijd. De energie aanbiedingen blijven doorgaan want een energiebedrijf wil graag nieuwe klanten verwelkomen. Door de hevige concurrentiestrijd in de energiemarkt stappen veel consumenten dan ook over. Energiebedrijven willen deze verliezen weer opvangen door het aantrekken van nieuwe klanten. Het voordeel van een open energiemarkt is dan ook de keuze die bij u ligt om over te kunnen stappen naar een goedkoper energiebedrijf.

Hoe hoog is die cashback korting?

Door te besparen op uw kosten voor de energierekening kunt u het beste alle energie aanbiedingen met elkaar vergelijken. Op die manier berekent u snel wat uw voordeel is bij een ander energiebedrijf. Een flinke cashback korting trekt consumenten dan ook over de streep om te kiezen voor een goedkoper energiecontract. Een verhoging betekent namelijk niet dat de actie’s en kortingen stoppen, want die gaan gewoon door. Pak uw verbruik erbij en zoek uit waar u moet zijn voor de goedkoopste aanbiedingen.

Bespaar meteen op uw energiekosten voor 2017

Vergelijk op prijs of soort energie en gas en bespaar tot €450 per jaar op uw energierekening op Goedkopeenergie.nl. De kans is groot dat u weer minder gaat betalen voor uw energiekosten als u kiest voor één van de goedkoopste energiebedrijven in 2017. Goedkope energie vergelijken is gratis en gemakkelijk dus start vandaag nog.

Plaats een reactie