Nuon welkomstcadeau van €250 bij 1 jaar energie en gas

Sneller geld verdienen dan dit lukt niet. Want Nuon biedt nu tijdelijk een welkomstcadeau aan als u overstapt naar hun. Kiest u voor een 1 jarig contract energie en gas? Dan ontvangt u van Nuon éénmalig een korting van €250 op uw energiekosten. Bereken uw voorschotbedrag en Nuon trekt de €250 af van uw totale kosten. Dat betekent dat u minder gaat betalen.

Wordt Nuon uw nieuwe energieleverancier?

Het verlagen van het voorschotbedrag is altijd een leuk klusje. Want elke maand weer moeten we de energiekosten betalen. En als we deze kunnen verlagen is dat mooi meegenomen. Nuon is energieleverancier van meer dan 2 miljoen huishoudens en bedrijven. En omdat ze zo’n grote energieleverancier zijn kunnen ze ook flinke kortingen bieden. Waarschijnlijk bent u wel vaker energie aanbiedingen van Nuon tegengekomen. Ze staan dan ook vaak in de top 5 van goedkoopste energieleveranciers.

Vergelijken en berekenen

Of Nuon ook echt de goedkoopste leverancier op uw adres is moet een energievergelijking uitwijzen. Het kan natuurlijk ook dat een andere leverancier u net een goedkopere aanbieding doet. In dat geval is het goed om op de zaken vooruit te lopen en te beginnen met vergelijken. Dus neem uw verbruik bij de hand en reken uit hoe hoog uw voorschotbedrag wordt bij Nuon. Overstappen daar helpt Nuon u mee want zij zeggen uw energieleverancier op. Onverhoopt toch deze energie aanbieding annuleren? Dat kan binnen 14 dagen nadat u bent overgestapt.

Plaats een reactie