Texel Energie

Texelenergie
TexelEnergie een groene energieleverancier dat in Texel is opgericht voor de inwoners van Texel en de rest van Nederland. Bij deze energieleverancier kan men terecht als particulier maar ook als bedrijf voor zijn duurzame energielevering. Het duurzame bedrijf wekt haar eigen energie lokaal op. Ook kun je zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen onder deze energieleverancier. Naast de productie van zonne-energie is er ook windenergie beschikbaar vanaf het eiland en is afkomstig van één windmolen. Meerdere windmolens zijn nog niet mogelijk omdat er veel kritiek is op het plaatsen van nieuwe windmolens.

TexelEnergie variabele energietarieven

Voor particulieren werkt TexelEnergie met variabele energiecontracten waarvan het tarief kan wijzigen twee keer per jaar. De zakelijke klanten hebben de keuze uit een 1 jarig of 3 jarig energiecontract.

  • Emmalaan 66a
  • 1791 AV Den Burg 9 Texel
  • telefoon: 0222- 314 939
  • www.texelenergie.nl

TexelEnergie goedkope energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste aanbieding doe je op GoedkopeEnergie.nl. Vergelijk en bespaar direct op uw energieprijzen en stap gelijk over.

Plaats een reactie