Is Goedkopeenergie.nl een onafhankelijke website?

Ja wij zijn een onafhankelijke website. Wij tonen u het complete aanbod van alle energieleveranciers. GoedkopeEnergie.nl vindt het belangrijk dat u de beste energievergelijking op maat kunt maken. Daarom kunt u bij ons zoeken naar de goedkoopste energieleverancier maar ook naar de duurzaamste energieleverancier.

Vrije keuze in overstappen

Het hangt van uw wensen af waaraan de energieleverancier moet voldoen. Overstappen moet niet maar mag wel en wij laten u vrij in deze keuze. U mag onafhankelijk kiezen naar welke energieleverancier u wilt overstappen of dat nu via ons is of via de energieleverancier zelf.

Vergelijk energiepakketten en bespaar

Er zijn veel goedkope energiepakketten waaruit u kiezen kunt en wij maken het u gemakkelijker door alvast een aantal energie aanbiedingen te laten zien. Deze kunt u selecteren maar u kunt ook zelf zoeken naar de beste aanbiedingen. Alleen stroom pakketten vergelijken kan maar u kunt ook alleen gas pakketten vergelijken. U zult dan aan de hand van uw huidige voorschotnota kunnen berekenen waar u moet zijn voor de goedkoopste energie en gasprijzen.