Wanneer ik ga verhuizen, moet ik dan mijn verhuizing doorgeven?

Ja u moet uw verhuizing doorgeven aan uw energieleverancier, zij dragen er dan zorg voor dat uw energielevering op tijd word voortgezet op uw nieuwe woonadres, en zorgen zij ervoor dat uw energielevering op het oude adres word stopgezet.

Verhuizing op tijd doorgeven

Geef uw verhuizing tijdig door aan de energieleverancier, dit om problemen te voorkomen. Met tijdig word bedoeld: minimaal 4 weken van tevoren. U kunt ook op zoek gaan naar een nieuwe energieleverancier. De kans is namelijk groot dat uw huidige tarieven voor energie en gas duurder zijn. Door de actuele energie aanbiedingen te vergelijken kunt u meteen berekenen hoeveel u minder gaat betalen.

Nieuw huis en nieuwe energieleverancier

Als het toevallig ook nog zo is dat u nooit eerder bent overgestapt dan bespaart u zeker weten ten opzichte van uw huidige energieleverancier. De besparing kan wel oplopen tot dik 700 euro per jaar. Dat is veel geld dat u juist kunt gebruiken voor de inrichting van uw nieuwe huis. Bekijk dan ook alle goedkope energie aanbiedingen en beslis vandaag nog wie uw nieuwe energieleverancier word.